Nicole Svensson ♡

Senaste inläggen

Av Nicole Svensson - 4 oktober 2016 20:31


Kära hjärtan,

Hoppas att allt är strålande med er idag! Idag har det varit en riktigt härlig dag eftersom det har varit tisdag, vilket innebär uf-dag. Idag var det inte så mycket samtal, mail och skrivande utan idag började det hända riktigt stora grejer. Det var nämligen som så att vi sprang runt i hela stan och handlade ingredienser till våra hudvårdsprodukter. Sedan stack vi hem till mig och började tillverka dem. Här kommer en liten sneakpeak på en scrubb vi gjorde! Vi är otroligt stolta. 


Nu till dagens ämne som är hälsa. Jag tycker verkligen att hälsa är ett intressant ämne, och eftersom alla mina gruppmedlemmar också tycker organiskt och naturligt är bra, så startade vi ett UF som handlar om det. Vårt UF-företag b.natural säljer naturliga hudvårdsprodukter för att vi vill värna om kropp & hälsa. Vi ska inte behöva utsätta vår kropp för konserveringsmedel och andra tillsatser hela tiden. Hur låter det? 


Mitt hälsotips är att du oftare ska tänka på vad du faktiskt tvingar på din kropp och fundera över om det verkligen är bra för dig. Om du är en ängel, så följ gärna b.natural på sociala medier! Vi har inte uppdaterat sidorna särskilt mycket än, men det kommer att komma mycket mer snart, det lovar jag. Häng med på vår resa, för den kommer att bli grym! Jag kommer naturligtvis hålla er uppdaterade om vad som händer. 


Följ b.natural UF på Facebook: HÄR

Följ @b.naturaluf på Instagram: HÄR 


Kramar från Nicole 

ANNONS
ANNONS
Av Nicole Svensson - 2 oktober 2016 22:30


Kära raringar,

Idag har det varit en underbar dag för jag spenderade dagen med min kära Linnéa! Det var ett bra tag sedan vi gjorde något tillsammans och därför var det extra kul att ha en liten catch-up. Först tränade vi 11-tiden och testade på ett nytt pass, Flex, som varade i 55 minuter. Det var lugnt & skönt och jag kände verkligen att kroppen behövde det. Efter det drog vi till Mezo där vi käkade & snackade om allt mellan himmel och jord. Önskar er en underbar vecka 40, mina fina, så får ni ta hand om er! Puss!

 

Kramar från Nicole ♡ 

MAT · NÖJEN
Av Nicole Svensson - 2 oktober 2016 19:15

 

Kära sötnosar,

Ännu en dag har passerat och veckan lider mot sitt slut. Den här helgen har verkligen gått snabbt, men den har även varit fylld med mys och glädje. Min 31-dagars challenge fortsätter, vilket innebär att jag idag har ett nytt bloggämne på g. Dagens ämne handlar om tre saker som finns i mitt rum, tre saker som verkligen betyder något för mig. Lite inredningstips på köpet också! 


Den första saken är min älskade gitarr. Jag har spelat mycket gitarr i mina år och har även tagit lektioner, men jag slutade för några år sedan eftersom jag inte tyckte det var lönt att gå på en lektion 20 minuter i veckan, när det tog dubbelt så lång tid för mig att ta mig från och till lektionerna. Dock älskar jag fortfarande gitarren och plonkar på den lite då och då. Jag har även två andra gitarrer, men den som är på bilden är den allra bästa! Spelar ni gitarr? 


Sak nummer två är en tavla som min mormors syster målade åt mig för några år sedan. Visst är hon duktig? Jag tycker att hon borde starta upp en business och sälja sina tavlor, men hon målar mest för att det är en av hennes hobbys. Det är naturligtvis en ballerina på bilden eftersom jag tränar balett! Den sista saken är ett silverhjärta som blänker som en discokula. Jag fick hjärtat av mamma i julas och jag älskar det för att det är så stilrent och perfekt. Älskar det. 


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 1 oktober 2016 22:45

 

Jag är väldigt optimistisk 

 Danshuset är mitt andra hem 

Ekonomi är mitt absoluta favoritämne

Jag blir inte lätt arg men jag kan lätt ta illa upp 

Meningen med livet är enligt mig att göra det man älskar 

Av Nicole Svensson - 1 oktober 2016 00:45

  
Kära babes,
Säg hej till lördag & säg hej till helgen! Det är så himla skönt att det är lördag, för det behövdes verkligen en liten helgdag eller två. Dessutom inleder vi oktober idag. Yes, precis, det är oktober nu! Snart tar vi fram vinterjackan också, så fort som tiden går, men än så länge njuter vi av höstens alla färger. Därför tänkte jag göra en liten challenge på 31 dagar som sträcker sig från första till sista oktober. Här nedan ser ni hur dagarna kommer att se ut. Ha en underbar dag gosingar!
 
Dag 01 - Five things about me
Dag 02 - Tre saker som finns i mitt rum  
Dag 03 - Inspo 
Dag 04 - Hälsotips från moi 
Dag 05 - Shoppa med Nicole  
Dag 06 - Update 
Dag 07 - Tre artister jag älskar
Dag 08 - Min instagram 
Dag 09 - Mina rädslor
Dag 10 - En resa jag aldrig kommer att glömma
Dag 11 - Mitt favoritplagg
Dag 12 - I mina lurar
Dag 13 - Favorit tv-serie atm 
Dag 14 - Min bucket list 
Dag 15 - Två saker jag längtar efter
Dag 16 - Dagens träningsstips
Dag 17 - En hemsk men samtidigt underbar dag
Dag 18 - OOTD
Dag 19 - Min favoritlåt
Dag 20 - Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 - Mina två främsta förebilder  
Dag 22 - Den bästa dagen på året
Dag 23 - Min dag i bilder och text
Dag 24 - Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen
Dag 25 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 - Min favoritparfym
Dag 27 - Min favoritfilm 
Dag 28 - Idol-update
Dag 29 - Någon jag vill byta liv med under en dag
Dag 30 - Deep alert 
Dag 31 - Senaste trenden 
 
Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 30 september 2016 23:30

     

Av Nicole Svensson - 29 september 2016 22:30

Kära vänner,

Låt mig presentera en superbra hemsida som ger återbäring på dina köp; nämligen cashbackshopping.se. Med Cashback får du återbäring på dina köp när du shoppar från varumärken som till exempel Yves Rocher, Nelly.com, MQ, Nike & Guldfynd. Detta innebär att om du till exempel köper en tröja från Nelly som kostar 250 kr, får du 5% återbäring. Det betyder att du direkt får 12,5 kronor tillbaka!


Om du sedan fortsätter att shoppa alla möjliga produkter, tjänster och resor via internet så kan du samla ihop riktigt mycket pengar i återbäring, vilket är superbra ur ett ekonomiskt perspektiv. Det är jätteviktigt att tänka på ekonomin och Cashback gör det så enkelt för en! Vill du resa och få en summa pengar tillbaka, eller vill du kanske ha en billigare klocka? Alternativen är många och jag tipsar er verkligen om att registrera er på Cashbackshopping, för det är verkligen superbra.


Det är helt gratis att registrera sig på Cashback och när du registrerar dig får du automatiskt 25 kronor! Du tjänar alltså 25 kronor i återbäring genom att registrera dig. Låt äventyret börja & shoppa loss via Cashback, samtidigt som du i längden sparar mängder av pengar. När du har samlat ihop minst 100 kronor i återbäring så kan du hämta ut dina pengar! Det låter bra, right? Ha en fantastisk kväll mina änglar så hörs vi imorgon! 


Klicka här för att registrera dig kostnadsfritt & tjäna 25 kr

Kramar från Nicole 

Inlägget är i samarbete med Cashbackshopping.se

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se