Nicole Svensson ♡

Senaste inläggen

Av Nicole Svensson - 10 oktober 2016 19:00


Kära smilgropar,

Hur mår ni? I natt sov jag i princip ingenting så jag har varit övertrött och väldigt skrattig hela dagen, men jag hoppas att jag får mer sömn ikväll. Idag tänkte jag blicka tillbaka till 2014, då jag var i Berlin! Jag älskar Berlin med hela mitt hjärta. Det gör jag verkligen. Jag känner mig som hemma där. Vi besökte bland annat museet Checkpoint Charlie och vaxmuseet Madam Tussauds. Har ni varit i Berlin någon gång, och i sådana fall vad gjorde ni där? Ignorera att jag ser ut som en bebis, för saker har sannerligen hänt sedan 2014. Kramis! 


Kramar från Nicole ♡

ANNONS
Av Nicole Svensson - 10 oktober 2016 15:30


Kära läsare,

Låt mig presentera bemanningsföretaget Inpeople Sweden AB! Det här företaget har en otroligt viktig uppgift i samhället; nämligen att hyra ut personal till andra företag. Företaget arbetar med att hjälpa följande individer: de som söker jobb, de som vill utveckla sin HR (Human Resources) och de som söker medarbetare. Dessutom är Inpeople privatägt och har sitt huvudkontor i Växjö. Välkommen till ett annorlunda HR företag! 


Inpeople Sweden erbjuder karriärtips som handlar hur du kan skriva ett fantastiskt CV samt ett imponerande personligt brev. Företaget har helt enkelt allt möjligt som ger dig möjligheter till jobb, medarbetare och ett bättre arbetsklimat. Inpeople i Växjö finns där för dig, så jag hjälper dig som är intresserad att hitta till Inpeople


Dessutom samlar Inpeople in pengar till Barncancerfonden, vilket jag tycker är alldeles underbart. Företaget uppmanar dig till att bidra till deras mål i insamlingen, som är 6000 kronor. Många människor har redan bidragit och du kan vara nästa person som bidrar till ett friskare samhälle. Skänk några sedlar för forskningen, för livet och för framtiden. Tänk på barnen, för det gör jag!


"Vi är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom rekrytering, uthyrning och organisationsutveckling. Vi är Inpeople - vi vill mer, anstränger oss hårdare och tar större ansvar." 


Kramar från Nicole ♡ 

Inlägget är i samarbete med Inpeople Sweden 

ANNONS
Av Nicole Svensson - 9 oktober 2016 17:30

 

Kära vänner,

Hur är det med er idag? Jag hoppas att allt är strålande med er! Med mig är det bra då jag ägnar den här söndagen åt träning, musikmusikmusik, bloggande och plugg. Det är ganska mysigt faktiskt. Dagens inlägg handlar om två stycken rädslor som jag tänkte berätta lite om. Båda rädslorna har blivit bättre det senaste året, vilket är ett gott tecken. Delar vi på någon eller några av dessa rädslor? Kan ni inte berätta lite om hur ni känner och hur det går för er med er rädsle-övervinning? Kämpa på! Processen för att övervinna en rädsla må vara lång, men ni fixar det säkerligen om ni verkligen försöker. Bäst är ni! 


Rädslan för att misslyckas

Den här rädslan har jag haft i väldigt många år eftersom jag alltid haft prestationsångest. Jag är helt enkelt rädd för att något ska gå åt skogen inom skolan eller inom något annat. Det jag har tänkt på länge är att om något ska gå dåligt så ska det inte vara jag som är anledningen till det. Rädslan för att misslyckas uppstår när man misslyckas några gånger, genom att till exempel inte få det betyg man strävar efter, samtidigt som man är kass på att hantera situationen.

 

I stället för att hålla huvudet högt och göra bättre ifrån sig nästa gång, så sjunker man ihop till en liten säck på golvet. Det är dock slut med det. Jag har blivit mycket bättre på att hantera misslyckanden de senaste åren då jag har lärt mig att vägen till framgång är att ta risker samtidigt som man är väl förberedd. Du kan jobba hur hårt som helst, men om du inte vågar ta det extra steget så kommer du inte komma lika långt. Så var inte rädd, för det löser sig!


Rädslan för vad andra ska tycka

Den här rädslan tror jag är oerhört vanlig eftersom vi bryr oss alldeles för mycket om vad andra tycker i dagens samhälle. Tidigare har jag till och med tänkt på vad jag tror att andra tänker om mig. Om jag gör så här, kommer de tycka att det är konstigt, fel eller korkat? Om jag säger detta, vad händer då? Om jag har på mig detta, vad kommer folk tänka om mig då? Sådana här frågor ställde jag mig själv hela tiden förut, men nu är det mycket bättre för jag bryr mig inte lika mycket längre.

 

Du kan inte tycka om alla människor på jorden, och alla människor på jorden kan inte tycka om dig heller. Det är ömsesidigt och det är okej att det är så. Det viktiga är att DU är nöjd med dig själv och att dina vänner tycker om dig för den du är. Skit i allt annat. Det är bara slöseri med tid, för du kommer aldrig lyckas med att få varenda människa på jordklotet att tycka om dig. Det kommer alltid att finnas avundsjuka människor och det kommer alltid att finnas folk som man helt enkelt inte klickar med. Detta måste vi acceptera. 

 

Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 9 oktober 2016 13:45

 
Kära ni,
Det är oktober månad och det är en månad som är ägnad åt att uppmärksamma bröstcancer. Rosa bandet har sålts år efter år och i alla möjliga affärer. Detta har bidragit till mycket forskning som underlättat för många liv. Kampen fortsätter och jag vill att ni ska fortsätta kämpa tillsammans med mig. Hittills har jag köpt årets rosa band samt knäckebröd och lite annat som allt har bidragit med några slantar till Cancerfonden. Många små droppar blir tillsammans en kraftfull våg. 
 
"För mig är rosa bandet en symbol för en gemenskap som ger hopp om att det är möjligt att bli frisk. Att köpa det rosa bandet kan kännas som en droppe i havet. Men många små droppar blir tillsammans en kraftfull våg."
- Alicia Vikander 

 

Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 8 oktober 2016 23:17

  

Kära finisar,

Det är dag 8 av min 31-dagars-challenge, vilket innebär att det är ganska många dagar kvar tills "utmaningen" är över. Tycker verkligen om denna challenge eftersom jag aldrig behöver få känslan av att jag inte vet vad jag ska skriva om. Dag 8 handlar om mitt instagramkonto, där jag heter @nicolesvenssoon så jag hoppas att ni vill checka in mitt konto och följa mig där. Det är verkligen superkul när ni läsare hör av er för det värmer verkligen mitt hjärta! Kram på er! Här kommer en liten sneak-peak på mina senaste instagram-foton och som ni ser så lever sommaren kvar på min instagram. Dock inte så länge till för snart släpper jag in hösten där också. Vad heter ni på instagram? Ha det!


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 7 oktober 2016 23:10

   Shawn Mendes 

 

♡ Charlie Puth  

 

 The Weeknd 

Av Nicole Svensson - 6 oktober 2016 16:00

Kära godingar,

Nu har vi fotat lite inför UF och det har blivit lite produktbilder & profilbilder. Det tog ungefär ett år (kändes det som) att bestämma oss för en profilbild vardera, men nu är de flesta i gruppen klara med sina val. Jag hade tre bilder att välja mellan i slutändan och då röstade gruppen på den här. Jag hoppas att jag inte tröttnar på den, för den kommer vara kvar i affärsplanen och på UF-hemsidan i en evighet. Jättekul, verkligen. Inte. Vad säger ni, tycker ni att den ser ok ut? Nu ska jag överleva morgondagens matteprov. Önskar alla er provskrivare ett stort lycka till! Ha det gött mina käraste, så hörs vi inom kort! 


Kramar från Nicole


Av Nicole Svensson - 5 oktober 2016 21:00

 

LÄNK / LÄNK / LÄNK / LÄNK  

Kära raringar,

Nu tänkte jag visa er några riktigt snygga och trendiga byxor som jag skulle vilja ha! Heta tips här! Hösttrender & inspiration på G. Hur snygga är inte dessa? Alla är högt upp på topplistan på Nelly.com så passa på att fynda nu när ni har chansen. Jag tycker att lite "glansiga" svarta byxor kombinerat med en mjuk och mysig hösttröja är det sötaste som finns! Efter hundvalpar såklart. Hoppas ni får en fantastisk dag mina fina! Pusspuss. 


Kramar från Nicole 

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se