Nicole Svensson ♡

Senaste inläggen

ANNONS
Av Nicole Svensson - 28 oktober 2016 09:30

 

Kära finisar,

Är allt bra med er idag? Idag är det fredag och även studiedag för mig. Det innebär höstlov para me! Bättre blir det inte. Sen frukost och högtalaren på (för hög) volym är vad som gäller idag. Ikväll ska jag hjälpa till på barnbaletten igen och idag är vi bara två stycken som tränar kidsen så jag hoppas att de sköter sig, de små glinen. De är dock helt underbara och jag älskar att följa deras utveckling. Annars har jag ett fullspäckat schema under lovet! Jag ska till exempel träffa en massa goa människor, träna, kolla på Olivias uppvisning (rytmisk gymnastik) och se Påven. Förutom det måste jag verkligen renovera lite i huset och städa en massa. Städning är inte det roligaste som finns, men lyssnar jag på musik samtidigt så är det faktiskt ganska kul! Vad ska ni göra under lovet eller i helgen? 


Kramar från Nicole ♡

ANNONS
Av Nicole Svensson - 27 oktober 2016 17:15

 

Kära finisar,

Jag skrev en hel del idag på ett inlägg, men stressad som jag var stängde jag ner datorn utan att spara inlägget, så allt försvann. Perfekt. Hur som helst, idag har jag haft extremt mycket tur, vilket har varit helt sjukt. Klockan åtta på morgonen fick jag en notis från LinkedIn (om ni vill kan ni adda mig där) om att ingen mindre än Niklas Berntzon hade accepterat min vänförfrågan och dessutom kollat i min profil. Vänta lite! Vad hände där? Vet ni vem Niklas Berntzon är? Han är med i serien Toppmäklarna och är VD på Fredrik Eklunds mäklarfirma i Stockholm, det vill säga Eklund Stockholm New York (Esny). Starstrucked? JA!


Det är möjligt att han har tusentals kontakter och addar alla möjliga människor på LinkedIn, men det kan även vara så att han addar mig för att jag har några erfarenheter inom säljbranschen? Vem vet? Ingen vet! Hur det än är så är Niklas fortfarande en av mina främsta förebilder och det är alltid bra att kunna följa sina förebilders liv och framgångar, vilket man enkelt kan göra via LinkedIn. Jag är själv väldigt intresserad av mäklarbranschen och om jag skulle söka ett jobb nu hade jag absolut funderat på mäklaryrket. Man arbertar med människor, inredning, områden och entreprenörskap. Ganska fint!


Min challenge för oktober är i slutklämmen och dagens tema är: min favoritfilm. Har ni kollat runt i bloggen några gånger är ni ganska medvetna om att jag lever och andas filmen Dear John där Amanda Seyfried och Channing Tatum spelar huvudrollerna. Jag har sett filmen otroligt många gånger och planerar att se den igen inom kort. Jag älskar den! Kolla på den och säg vad ni tycker. Tycker ni om romantiska filmer kommer ni absolut inte att bli besvikna! Puss på er. 


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 26 oktober 2016 22:00


Kära vänner,

Hur mår ni idag? Nu har jag bara en skoldag kvar tills det är lov. Det känns så himla skönt! Har ni doftat på Juicy Couture´s parfymer någon gång? Då vet ni vad jag menar när jag säger "ahhh"! De doftar ganska sött, men inte för sött. Precis lagom sött, enligt mig. Min favoritparfym är just nu Juicy Couture Gold eftersom den doftar så mysigt (jag vet, jag överanvänder ordet mysigt) och underbart. Det fick bli ett snabbis-inlägg idag eftersom jag som vanligt har arbetat med femtio olika projekt. Vill bara visa er allting, men ni får hålla ut ett tag till! Stay tuned. Det kommer mer, det lovar jag. Ha det!


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 25 oktober 2016 20:37

Kära godingar,

Idag har det varit UF-kaos eftersom vi haft så mycket att göra! Dock älskar jag uf trots allt, så jag klagar inte, men det är såklart lite jobbigt ibland. Nu ska jag använda lite presentkort och rabatter för att köpa fler ingredienser till våra uf-produkter. Ska även skänka lite pengar till Barncancerfonden och köpa tre riktigt fina tavlor till mitt rum. Tavlorna är från Desenio och jag bara älskar dem. Vad tycker ni? Puss!


Kramar från Nicole ♡

Av Nicole Svensson - 25 oktober 2016 06:45

 

Kära peeps,

Då kör vi ännu en frågestund! Reglerna är enkla: ni frågar, jag svarar. Inga olämpliga kommenterar den här gången för jag har faktiskt ett privatliv så ni får gärna respektera det. Kommer varken posta eller besvara de frågorna, så att ni vet det! Alla andra frågor är helt och hållet okej att fråga och jag ska göra mitt bästa för att svara så bra som möjligt på era frågor. Frågestunderna är först och främst till för att ni tycker de är så roliga, men även för att ni ska få lära känna mig bättre. Ha en underbar dag så ses vi när vi ses<33


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 24 oktober 2016 20:15

  

Kära sockerbitar,

Det är måndag igen! Jag började dagen med att halvt sovandes kolla i kalendern och inse att det är måndag. Jag trodde att det var onsdag! Det beror på att jag har haft alarm på hela helgen, eftersom jag varit på klippning och även tränat. Hur som helst, den här veckan kommer bli härlig för jag går bara fyra skoldagar och sedan är det höstlov! Studiedag på fredag!


Min 31-dagars-challenge lider mot sitt slut och nu är det bara en vecka kvar tills den är över. Dagens tema är framtidsplaner och det har jag en väldigt massa av. Jag vill först och främst gå på Handelshögskolan i Stockholm, eller som den också heter, Stockholm School of Economics. Kommer jag inte in där har jag även funderat på Copenhagen Business School eftersom den är grym och jag får en lite kortare sträcka att färdas på när jag ska hälsa på släkten. Dock, kan jag ändra mig tusen gånger, men kommer vet att om jag kommer in på HHS så kommer jag att gå där, punkt! 


Efter mina små studier hoppas jag att jag fortfarande bloggar och att jag kommer kunna tjäna mer på bloggen då. Just nu tjänar jag en del på den men det är absolut inget jag skulle kunna försörja mig på som student. Så jag får kämpa på och hoppas på att jag lyckas! Utöver det är mitt drömjobb att bli VD för ett företag. Älskar även sälj så jag kanske hamnar i den branschen också. Dock har jag väldigt många intressen, så jag kanske hamnar på något av följande: sälj, skriva, vd, företag, blogg, hälsa, marknadsföra, inreda, föreläsa, inspirera... the list goes on and on. Nu fick ni i alla fall en liten inblick i vad jag tycker om! Jag satsar på den entreprenöriella vägen, så får vi se vart den leder!


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 24 oktober 2016 15:45

Kära älsklingar,

Hur är det med er idag? Jag hoppas verkligen att allt är underbart med er. Jag har tidigare inte varit så tydlig med vad vi på UF-företaget b.natural står för, så därför kommer jag posta vår kära affärsidé och lite annan information som kan vara kul att veta om oss. Följ oss på vår resa mot SM (och EM för den delen) och följ vår resa där vi utvecklas, skrattar, laddar och antar utmaningar! Om ni vill får ni gärna stötta oss och visa kärlek till oss via våra sociala medier. Snälla, rara ni. Följ oss på instagram och facebook så är ni guld värda! Puuuuss!


“b.natural erbjuder kvalitativa och prisvärda hudvårdsprodukter som når ut till dagens allt mer miljömedvetna konsumenter. Via webbförsäljning och direktförsäljning satsar vi på helt naturliga och kemikaliefria produkter som är tillverkade av organiska ingredienser.”

 

Facebook: b.natural UF

Instagram: b.naturalUF

Hemsida: bnatural.se (coming soon) 

Mail: contact@bnatural.se  


Kramar från Nicole 

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se