Nicole Svensson ♡

Senaste inläggen

Av Nicole Svensson - 20 december 2016 19:45

 

Kära sockerbitar,

Nu är det endast fyra dagar kvar till julafton! Åh, jag vill bara slänga matteboken i väggen och ta lov. Det var många som tog jullov idag och det känns så jobbigt att se deras lyckliga miner, när man själv skriver matteprov klockan åtta imorgon. Hur som helst, nu ska vi inte deppa, utan det är bara att bita ihop! Idag fyller världens bästa pappa år, och det firar vi med hans personliga favorit; prinsesstårta. Grattis bästa pappsen, ha en alldeles underbar dag! Kramar till er alla där ute (inne)<33


Kramar från Nicole 

ANNONS
Av Nicole Svensson - 19 december 2016 23:30

 

Kära babes, 

Nu är det den 19 december, vilket innebär att det är julafton på lördag. Det är sjukt! Otroligt sjukt! Vi räknar ner dagarna och jag hoppas att ni är lika taggade inför julen som jag är! Nu vill jag peppa er till att fortsätta kämpa de sista dagarna som är kvar, innan vi kan ta ledigt och ha julmys tillsammans. För min del är det endast två skoldagar kvar + en julavslutning och det är viktigt att man kämpar på in i det sista. Sedan kommer vi belönas med en välförtjänt jul. Gött va? 


Kramar från Nicole 

ANNONS
Av Nicole Svensson - 18 december 2016 18:28


Ha en underbar fjärde advent, 

önskar hela teamet på b.natural UF!

Gilla oss gärna på Facebook & gör oss glada 

Av Nicole Svensson - 16 december 2016 19:45

Kära gullungar,

Long time, no see, som vanligt! Ni förstår, nu händer det mycket grejer i Nicoles liv och när det gör det så prioriteras inte den stackars bloggen. Håll ut, ni desperata, för snart har jag jullov och då kan jag ta hand om er ordentligt! På torsdag gäller det. Längtar sönder. Vill ni veta det allra bästa? Det är att jag redan har köpt alla julklappar! Det innebär att jag slipper ha panik över julklappar nästa vecka, och jag slipper dessutom att armbåga mig fram i folkmassor. Om ni dock inte köpt alla julklappar än så är här lite inspiration från Nelly.com och jag måste erkänna att dessa sakerna är väldigt pretty. Puss på er!


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 14 december 2016 17:45

 

Kära raringar,

Hur mår ni? Det är helt okej med mig! Det är mycket som händer just nu och jag bara räknar ner dagarna till torsdag, aka julavslutningen. Jag behöver lov nu! Hur som helst, det är bara att bita ihop och hålla ut. Jag ska tillsammans med er kötta på den sista tiden innan jul. Igår var det en underbar dag, för jag var nämligen och lyssnade till en lettisk och svensk Luciakonsert i Mariakyrkan. Den innehöll såväl svensk som lettisk musik och allt var otroligt fint, så jag blev väldigt rörd.


Det komiska med situationen var att det var flera hundra människor där som tryckte ihop sig i bänkarna, medan de hade en reserverad bänk åt mig. Bänken var längst fram och det var ingen annan som fick sitta där. Lite kul. Lite konstigt. Hur som helst var det jättekul att få äran att filma och fota under konserten. Håll utkik, för snart släpper jag en film med hela konserten! Meddelar er såklart när den är klar. 


Det bästa med Luciakonserten var att av dessa 40 vackra tärnor var min syster Veronica Lucia, och jag tror att många kan hålla med mig om att hon var en otroligt bra Lucia. Det hon gjorde bäst var dels att hon sjöng helt underbart, men det hon också gjorde bra var att hon log under hela föreställningen. Hon gjorde alltså det en Lucia ska göra: ta med ljus och glädje in i den mörka och sorgsna vintern. Så mörk är natten. 


Kramar från Nicole ♡

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se