Nicole Svensson ♡

Senaste inläggen

ANNONS
Av Nicole Svensson - 5 november 2016 20:15

Dear John

"I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you"


Top Gun

"Your ego is writing checks your body can´t cash." Me before you

"You only get one life. It is actually your duty to live it as fully as possible." 


ANNONS
Av Nicole Svensson - 3 november 2016 10:18


Kära vänner, 

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag gjort i alla fall! Igår kväll var jag på Olivias uppvisning i rytmisk gymnastik och fick se allt från de små söta barnen som nyss börjat träna, till de allra bästa SM-deltagarna. Olivia (vår kära svenska mästarinna) har en skada nu i benet men jag blev trots det sjukt imponerad över henne prestation! Det var sjukt kul att äntligen få se henne live. Har ni kollat på rytmisk gymnastik någon gång, eller har ni kanske till och med provat sporten? Jag har aldrig testat RG men eftersom stilen påminner lite om en blandning mellan gymnastik och dans så skulle jag säkert tycka att det var roligt. Superbra jobbat alla ni som var med igår<33

 

Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 1 november 2016 23:30


Kära godingar,

Igår var jag med om en händelse som kommer att gå till historien. Jag var alltså med om när historia skrevs. Ganska nice faktiskt! Att få vara med om något som kommer stå i historieböckerna. Att få vara med om när Lutheraner och Katoliker sluter fred. Att få se Påven vinka och le åt oss live. Att få vara med om när fantastiska människor som gjort otroliga saker för världens fattigdom, svält och krig berättar om sina inspirerande resor. Det, mina kära vänner, är magiskt!


Programmet varade ungefär 5,5 timmar långt och utspelade sig i Malmö Arena. Ni har säkert redan läst om detta i nyheterna, men upplevelsen var verkligen magisk. Musiken var grym och det var gryma musiker och sångare som uppträdde där. Evangemanget handlade inte bara om att ena Katoliker och Lutheraner, utan fokuserade även jättemycket på att engagera andra till att hjälpa till mer i världen.


Jag är stolt över mig själv för att jag ägnat mig åt volontärarbete och att jag skänkt pengar till välgörenhet, men tiden räcker inte till och det gör inte mina pengar heller. Jag hoppas att jag finner mer tid och pengar för att förbättra världen i framtiden, men just nu hoppas jag att ansvaret får vila i andras händer. Hoppas att allt är bra med er & ifall ni var på eventet, berätta gärna det för mig! 


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 31 oktober 2016 09:30

LÄNK / LÄNK / LÄNK

Kära godingar,

Har ni märkt av trenden med plisserade kjolar? Jag tycker att det är supersnyggt och jag tycker att ni ska följa trenden om den passar er. Varje gång jag har min beige, plisserade, långa kjol på mig får jag alltid komplimanger från olika människor, vilket är superkul! Förut var jag osäker på om jag gillade kjolen men nu när jag har hittat det perfekta sättet att använda och matcha den på så älskar jag den. Jag rekommenderar en plisserad kjol i t.ex beige tillsammans med ett svart, tight linne eller en svart, tight långärmad tröja. På det kan du ha ett halsband och stora örhängen. Om ni vill se det framför er så kolla in detta inlägget. Länkar alla kjolar ovan! Allt är från Zara. Ha en underbar dag<33

 

Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 30 oktober 2016 13:45


Kära vänner,

Deep alert! Det var ett tag sedan jag skrev ett "lärorikt livsinlägg" som helt enkelt innehåller mina tips och råd för att ni ska kunna leva ett bättre liv. Jag älskar den här typen av inlägg, för det känns underbart när ni hör av er och berättar att jag hjälpt er i livet! Idag tänkte jag tipsa er om hur man på bästa sätt hanterar avslutade kapitel i livet, för det är något vi alla måste gå igenom någon gång i livet, oavsett om vi vill eller inte.


Det kan handla om att man ska släppa taget om sin gamla skola, sina lärare, sitt jobb, sin kille/tjej, sina vänner etc. Jag har ganska svårt för avslut och har alltid tyckt att det har varit jättejobbigt att till exempel splittras från mina gamla skolor, även fast det i slutändan alltid lett till något mycket bättre! Nyckeln är att vara positiv och blicka framåt. Allt händer av en anledning, brukar jag tänka. Kram på er!


Hur du avslutar ett kapitel i livet på bästa sätt

* Sluta tänka på det förflutna och fokusera på det som händer just nu och vad som kan komma i framtiden. 

* Gör upp en lista på fördelar och nackdelar med det du lämnar bakom dig. Kanske väcker det nya tankar?

* Tänk på att allt händer av en anledning. Något mycket bättre kommer att ske snart!
* Fyll dig med positiva tankar och se avslutet som en möjlighet till att hamna på en bättre plats in life. 

* Umgås mycket med de som betyder mycket för dig och håll kontakten. 

* Kom utanför din comfort zone och våga utmana dig själv. 

* Hur tråkigt det än är att höra så vänjer du dig vid situationen. Vanor är inte omöjliga att skapa.

* Tiden läker alla sår. 


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 29 oktober 2016 21:47


Kära änglar,

Herre min jesus! Idag har det varit en alldeles grym dag, för idag var jag och Nicky på Tubecon. Vi träffade inga mindre än Thomas Sekelius och Felicia Bergström. Jag har alltså kramats, pratat och fotograferats med Thomas Sekelius. Jag förstår det inte riktigt än, för det har inte sjunkit in än. Tror inte ni vet detta men jag älskar verkligen Thomas och tittar på hans youtubevideor hela tiden. Han är en sjukt inspirerande människa som alltid får mig att må bra & vara glad.


Det första vi gjorde var att lyssna till en Q&A och sedan ställde vi oss i kö i två timmar för att träffa Tompa (som han aldrig kallas) och Felicia! Tiden gick fort tack vare det goda sällskapet och två timmar kändes som 40 minuter. Tack Tubecon för den här gången. Det var underbart att vara där! Efter eventet satte jag och Nicky oss på Paolo´s och åt middag i några timmar och hade det hur mysigt som helst. Hoppas att ni haft en otroligt bra dag! Nu hoppas jag på att jag snart förstår att dagens händelser faktiskt har hänt på riktigt. PUSS<33


Kramar från Nicole 

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se