Nicole Svensson ♡

Senaste inläggen

Av Nicole Svensson - 15 november 2016 18:59


Kära babes,

Hur mår ni idag? Det är strålande med mig och livet flyter på. Det är lite stressigt nu in i det sista, men det funkar! Här kommer en liten update på vad som händer i företagar-världen. Vårt företag b.natural flyter på och om mindre än två veckor är det dags för julmässa. Om du bor i Helsingborg eller befinner dig i närheten av Helsingborg så kom jättegärna till Jacob Hansens Hus söndagen den 27 november, då vi kommer att sälja naturliga & organiska hudvårdsprodukter.


Det som finns bland b.natural's sortiment är: kropsskrubb, ansiktsskrubb, lip balm & body butter i dofterna grapefrukt, vanilj, pepparmynta, kokos & kanel (christmas edition). Hur underbart låter inte det? Jag hoppas att vi ses där & att vi kan prata lite. Det är öppet för alla & alla är varmt välkomna. Dessutom bjuder vi på lite godis och en mysig stund tillsammans. Hoppas att ni har haft en toppendag, så hörs vi imorgon. Puss!


Kramar från Nicole 

ANNONS
Av Nicole Svensson - 14 november 2016 21:16

  LÄNK / LÄNK / LÄNK / LÄNK

Kära godingar,

Nu är uppdateringen sämst på bloggen, jag vet det, och det beror på att jag bloggar från min lilla chromebook som jag inte gillar särskilt mycket. Min Macbook Air har kaosat sönder och den går inte att starta. Det står "panic.." och en massa efterföljande siffror, så det känns inte så bra på den fronten. Nu har jag lämnat in den till skolan och hoppas på att den är lagad till onsdag. Håll tummarna med mig! Det enda positiva med min chromebook är att den har touchskärm, men den är så jobbig att skriva på när man är van vid Appleprodukter. Hur som helst, hur snygga är inte dessa partykläder? Berätta om er favorit och andra tips på vad man kan ha på sig en finare kväll<33

Kramar från Nicole 

ANNONS
Av Nicole Svensson - 11 november 2016 14:51

    

Kära godingar,

Long time, no see! Hur är det med er? Uppdateringen har varit lite usel den här veckan, vilket beror på brist på motivation samt alldeles för mycket skolarbete. Tänkte att vi därför kör en liten update på vad som händer i mitt lilla liv, så att ni hänger med i svängarna! Först och främst: jag har blivid tillfrågad att vara ambassadör på Gymnasiemässan på Helsingborg Arena imorgon! Jag vet att vi har en liten Helsingborgs-skara som läser bloggen, så kommer ni dit eller om ni känner någon som ska dit, tell me! Kommer stå i Procivitas monter mellan 13 och 16. Hoppas att vi ses! 


Tänkte skriva ett djupt inlägg om hur orolig jag är över världen nu när Trump har tagit ledningen i USA, men jag orkar seriöst inte göra det för det finns redan tillräckligt mycket Trump-hets över alla sociala medier. Orkar verkligen inte. Annars har jag varit sysselsatt med att plugga på lite allt möjligt den här veckan och jag har därför haft stressiga och intensiva pluggkvällar. Jag har inget emot plugg om det är kul och i lagom mängd men när det gäller att plugga till prov så är det sällan kul. Hur som helst, provet gick bra och nu är det helg! Jag kan med andra ord andas igen. 


Snart ska jag iväg och hjälpa till på barnbaletten och sedan ska jag träna med min egen balettgrupp. På söndag är det Fars dag, det får ni inte glömma! Jag har inte köpt någon present än för jag vet inte vad jag ska köpa. Har ni köpt något än? Kan ni inte tipsa mig om något som jag kan köpa? Hoppas att allt är grymt med er & att ni får en riktigt härlig och välförtjänd helg. Pusspuss!


Kramar från Nicole 

Av Nicole Svensson - 6 november 2016 16:07

Kära finisar,

Då var frågestund #5 avslutad och jag fick in totalt 37 frågor, så jag kommer tyvärr inte svara på alla i inlägget för det kommer bli för mycket text. Många av frågorna har jag besvarat i tidigare frågestunder om ni vill så ni kan googla "Nicole Svensson frågestund" så kommer alla tidigare inlägg upp. Nu ska ni får era svar. Hoppas att allt är grymt med er mina babes<33

 

Jessy frågar: Vad fick dig att börja blogga och vad är målet med din blogg?

Det som fick mig att börja blogga var helt klart andra bloggar som jag inspirerades av, men även jag själv eftersom jag har så mycket som jag vill dela med mig av. Mitt mål är att nå ut till så många som möjligt och att göra livet lite lättare för folk.

 

  

Jeanette frågar: Är du en hund eller kattmänniska?

Hundmänniska, men katter är också supermysiga!

 

Jeanette frågar: Vad har du för dator?

MacBook Air :)

 

Jeanette frågar: Vad är du mest stolt över med din egen blogg?

Att den är uppskattad av många och att den gör mig och andra glad!

 

Jeanette frågar: Skulle du vilja jobba som bloggare på heltid?

Ja! Absolut! Det hade varit rena drömmen. Fast den riktiga drömmen hade varit att ha ett företag & bloggen som kunde komlettera varandra genom att bloggen hade fungerat som marknadsföring till företaget och tvärtom. Dessutom älskar jag både entreprenörskap och att blogga, så det är min dröm!


Tuva frågar: Har din blogg någon gång påverkat dig negativt?

Jag skulle inte säga att bloggen har påverkat mig särskilt negativt någon gång eftersom den har bidragit med mycket glädje och inspiration, men ibland är det stressigt med bloggen och jag kan känna en viss press över att jag måste blogga. Känslan av att man "måste" göra något gör det svårt att tycka att det är roligt, för bloggen är ju även ett ansvar<3


Lucy frågar: Vad ville du bli när du var liten?

Popstjärna och skådespelerska var mina dreams.


Lucy frågar: Ditt största intresse?

Ooh så svårt att bara välja en sak! Kan inte välja en enda sak, för jag är en så "utspridd" människa. Skulle säga att mina största intressen är dans, inspiration, fotografi, musik och entreprenörskap.

 

  

Lucy frågar: Har du någon drömresa?

Maldiverna, Australien & USA är prio 1. Bilden ovan är från Paris, 2014!


Gabriella frågar: Har du några planer eller mål med bloggen?

Att spridda inspiration & optimism nationellt sett :)

 

Gabriella frågar: Vad är det roligaste med att blogga?

Att man rensar huvudet från saker när man skriver. Folk har olika sätt att göra det på som till exempel att ta promenader eller att lyssna på musik, och de visen funkar för mig också, men att skriva av mig är det mest effektiva sättet att komma ifrån "tanke-stormen". Om ni förstår hur jag menar<3

 

Gabriella frågar: Vilken typ av inlägg gillar du?

De som är inspirerande & peppande. Gillar även tips på mode, musik, träning och hälsa.


90 frågar: Hur kommer det sig att du bloggar?

Min blogg är en hobby som jag har turen att tjäna några extra slantar på.

 

90 frågar: Har du någon pöjk?

"Det är komplicerat" :)

 

90 frågar: Vad har du för intressen?

Jag har väldigt många intressen men här kommer några av dem: dans, musik, mode, entreprenörskap, inredning, träning, hälsa, fotografi.

 

90 frågar: Tror du på Gud?

Ja! Jag är inte djupt troende på det viset att jag följer alla religiösa regler, men jag tror absolut på Gud.

 

 

90 frågar: Gillar du att resa?

Älskar det! Vart tycker ni att jag ska resa nästa gång? Tell me!

 

90 frågar: Är du bra på språk?

Det är min starka sida. Kan svenska, polska och engelska flytande och håller på att lära mig spanska.

 

90 frågar: Gillar du killar i boxershorts?

Haha, jag har inget emot det, bryr mig inte så mycket faktiskt.

 

90 frågar: Drömyrke?

Bloggerska & VD på ett företag.

 

90 frågar: Hur långa dagar har du i skolan?

Min längsta dag slutar 15:20, så jag har inte så farligt långa dagar, men jag har dock mycket hemmaplugg.

 

90 frågar: Hur länge har du bloggat?

Sedan 6 januari 2016, så det närmar sig faktiskt ett helt år i bloggvärlden!

 

Frida frågar: Håller du på med någon form av träning?

Gym, klassisk balett & tåspets!

 

Kramar från Nicole

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se