Nicole Svensson ♡

Direktlänk till inlägg 8 maj 2016

VECKOSLUT & MÅL ♡

Av Nicole Svensson - 8 maj 2016 14:45

Kära solstrålar,

I veckan har jag njutit av min långhelg genom att lyssnat jättemycket på musik, ätit Ben & Jerry-glass på stranden, solat, tränat, fotograferat och mycket mer. Tyvärr har jag varit tuvngen att plugga en del på grund av att vi har så himla mycket kvar att göra innan sommaren + att vi har muntligt matte-nationella på måndag. Så det har blivit repetition av sannolikhetslära + lite annat smått & gott. 


Veckans blogg går till en blogg som jag verkligen gillar; nämligen starbys.se! Jag tycker att bloggen utvecklas kontinuerligt och ju mer jag läser bloggen, desto mer gillar jag den! Det är en blogg som jag starkt rekommenderar och som passar en ganska bred målgrupp, skulle jag säga. Den handlar om mode, vardag & mycket annat som uppskattas av många!


Nu har nästan halva 2016 gått och därför uppmanar jag er att tänka igenom de mål som ni satte i början av året (om ni nu satte några)! Meningen med detta är att se om ni har åstadkommit någonting hittills. Om ni inte har det så ge inte upp! Fortsätt sträva efter era mål och jobba på! Jag hade som mål att bli vigare i ryggen (vilket jag verkligen har blivit!), att komma ner i spagat på bägge benen (vänster är nere men höger har någon centimeter kvar), förbättra min kondition och magstyrka (yes det har också blivit bättre på den fronten) och vara aktiv i nyhetsvärlden (läser/kollar på nyheterna flera gånger i veckan nu, så har blivit mycket mer allmänbildad).


Det är några av mina main mål som jag har jobbat på och med glädje utvecklats i! Vad har ni för mål och hur går det för er? Ni som till exempel har målet att äta nyttigare, lova mig att ni inte ger upp bara för att ni äter dåligt i två dagar. Det får alla lov att göra, vi är ju människor för tusan! Det viktigaste är att ni på lång sikt äter bättre än förra året. Precis som den fantastika föreläsaren Jonas Helgesson en gång sade:


"Talang för mig är inte att vara bättre än alla andra. Talang för mig är att vara bättre än vad du var för en dag, en vecka eller ett år sedan." 

 

Kramar från Nicole ♡                                     

Follow

 
 
Netti Starby

Netti Starby

8 maj 2016 15:47

Åh tack så mycket och vad fint du har skrivit om min blogg! :-D Kram

http://starbys.se

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

8 maj 2016 15:59

Himla välförtjänt du!! :)
Kramis!

http://shine.bloggplatsen.se

 
Said

Said

8 maj 2016 16:51

Du är uppmuntra andr :)
lycka till din pluggande och nationnellprov :)

http://dalmar.bloggplatsen.se

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

8 maj 2016 17:08

Tack så jättemycket! :)

http://shine.bloggplatsen.se

 
Tuva Björnwall

Tuva Björnwall

8 maj 2016 18:08

låter ju himla härligt finis!!

http://nouw.com/tuvabjornwall

 
Gabriella

Gabriella

8 maj 2016 18:29

Åh så gott med glass!!

http://gabriellasigfridsson.devote.se

 
Amanda Jona [SPONTAN]

Amanda Jona [SPONTAN]

8 maj 2016 18:59

Underbara bilder! :)

http://spontan.blogg.se

 
Unia

Unia

8 maj 2016 19:33

Vilket härligt inlägg och superfina bilder!

http://unias.bloggplatsen.se

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

8 maj 2016 20:51

Galet att halva året snart gått, har knappt hunnit med!

http://fluring.blogg.se

 
lucy

lucy

8 maj 2016 21:05

Starbys är verkligen riktigt bra :D gillar hennes blogg :D

http://nouw.com/Shawtygetloose

 
N

N

9 maj 2016 11:10

Vilka härliga bilder :)

http://nathalies.vione.se

 
Kattis

Kattis

9 maj 2016 19:15

Härligt!:) lycka till med alla prov! Själv satte jag som mål att åka på minst 4 utlandsresor i år och 2 är avverkade och jag har 2 till bokade och kikar på om jag inte kan få till en 5:e!:)

http://stellaefoto.blogg.se

 
vanessa Andersson

vanessa Andersson

11 maj 2016 17:10

åhhh så gott :D

http://vanessaandersson.se

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

14 maj 2016 15:55

Aww tack tjejer, ni är för gulliga! <3

http://shine.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nicole Svensson - 9 januari 2017 20:53


  nicolesvensson.se  Kära läsare, Nu kände jag att jag verkligen behövde en nystart, så en nystart blev det! Idag byter jag bloggportal till nouw. Det kommer dock inte att betyda några större förändringar för er. Bloggen kan ni fortfarande nå ...

Av Nicole Svensson - 8 januari 2017 21:50

  Kära gullisar, Hur mår ni idag? Min dag började sådär, men nu är det bara finfint med mig! Nu är det endast en dag kvar tills min fjärde termin av gymnasiet påbörjas. Det känns lite jobbigt eftersom tvåan tar kål på mig, men jag är ändå tagg...

Av Nicole Svensson - 7 januari 2017 23:00

  Kära sötnosar, Hur är det med er idag? Hoppas att era liv flyter på som en båt ute på havet. Idag kom snön till Skåne igen, och därför passar det perfekt att svara på era frågor, så att ni kan sitta inomhus och läsa istället för att vara uto...

Av Nicole Svensson - 6 januari 2017 22:15

  Kära finisar,  Idag fyller bloggen 1 år! What? Tänka sig att det har gått 1 år sedan jag skapade bloggen. Det har hänt så sjukt mycket sedan dess, det märker jag nu när jag kollar igenom mina allra första inlägg. Man kan säga att innehållet...

Sexy Pink Heart

Ovido - Quiz & Flashcards