Nicole Svensson ♡

Direktlänk till inlägg 7 januari 2017

SVAR PÅ ERA FRÅGOR #6 ♡

Av Nicole Svensson - 7 januari 2017 23:00

 

Kära sötnosar,

Hur är det med er idag? Hoppas att era liv flyter på som en båt ute på havet. Idag kom snön till Skåne igen, och därför passar det perfekt att svara på era frågor, så att ni kan sitta inomhus och läsa istället för att vara utomhus och frysa. Visst är jag snäll! Nu tänkte jag besvara era frågor från frågestund #6! Hoppas ni tycker att jag svarat ordentligt på frågorna och att ni blir nöjda med svaren. I den här frågestunden blev det totalt 28 frågor och jag har därmed svarat på i princip alla. En massa kramar till er denna fina kväll!  

 

Julia frågar: Varför började du blogga?

För att jag älskar att skriva och jag vill inspirera människor. Från början tänkte jag starta upp en blogg som bara handlade om inspiration, alltså att jag inte ens skulle skriva ut vad jag hette eller visa vem jag var, men sedan kände jag att jag ville vara personlig så då blev det så! Mitt mål är dock fortfarande att inspirera människor så att de blir gladare och lever ett bättre liv!

 

Julia frågar: Vad är det som gör bloggandet så kul?

Jag tycker om att skriva, fotografera, redigera, inspirera, snacka med er och fundera över lite allt möjligt, så därför passar bloggande mig perfekt.


Linda frågar: När började du blogga?

6 januari 2016! Alltså för ungefär 1 år sedan.

 

Linda frågar: Vad är ditt mål med bloggen?

Har flera mål: ha roligt, inspirera folk, bli bättre på att fotografera, bli bättre på att skriva och att fler ska hitta till den!

 

Andreas frågar: Har du pöjkvän?

Yes, mer info om det finns här nedan!


Andreas frågar: Vad har du för intressen?

Dansa, blogga, gymma, lyssna på musik, testa nya saker, resa, umgås med familjen / pojkvännen / hunden / vännerna och fotografera med mera.

 

 

Andreas frågar: Vad gör dig lycklig?

Att göra saker jag gillar, att lyckas & att umgås med personer jag gillar. Jag blir lycklig när jag gör något jag känner mig stolt över i till exempel skolan, och jag blir alltid glad av att umgås med mina nära och kära samt dansa och prata om allt mellan himmel och jord.

 

Andreas frågar: Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?

Det kan vara allt mellan en kvart om dagen till flera timmar om dagen! Beror på vad som händer i mitt liv och hur mycket tid och motivation jag har.


Anonym frågar: Vad är dina tankar kring alkohol? Dricker du?

Jag överdriver aldrig och tycker inte att man ska dricka så mycket att man är helt "borta" varje helg. Är inte emot det och är ingen nykterist, men jag tycker att man ska dricka med förstånd för det har som de flesta redan vet effekter på hälsan.

 

Anonym frågar: Hur träffades du och din pojkvän?

Åh, vad kul att du frågar, för jag älskar den här historian! Den är så romantisk samtidigt som den är lite komisk och oförutsägbar! Jag och Christoffer träffades redan på högstadiet, för han gick i min parallellklass. Jag träffade honom mest i åttan och nian på raster och på vissa lektioner, men vi var bara vänner på den tiden. Sedan slutade vi nian och började på två olika gymnasium. Vår kontakt försvann därmed och det var inget mer med det.


Tills allt ändrades en dag. Det var andra terminen i tvåan, en dag i oktober. Det var måndag och jag skulle plugga inför matteprovet på bibblan, innan min träning började. Då kände jag plötsligt en klapp på min axel. Min första tanke var "nej, palla, nu är det någon unge som busar med mig". Jag vänder mig om och ser Christoffer, och säger något i stil med "åh gud, jag trodde att du var en liten skitunge som ville störa mig". Den meningen kommer vi aldrig att glömma, hehe. Just den stunden var det ingen av oss som trodde att vi skulle övergå från vänskap till kärlek. Så fel man hade!


Vi satt och pratade flera timmar den dagen på bibblan. Efter det började vi sms:a, ringa, snapa och träffas allt mer ofta. Jag tyckte att det var ganska svårt att komma ur "friendzone" till en början, men en dag vaknade jag upp och bara visste att jag ville vara mer än bara vänner. Snipp snapp slut, då var sagan slut. Eller snarare, det var då sagan började! En mycket vacker saga. Mitt liv är som en saga ibland. Det måste jag säga. Det var så jag och Christoffer träffades och jag tackar dagligen mig själv för att jag bestämde mig för att gå till bibblan den dagen och för att Christoffer gick fram och klappade mig på axeln! Är så sjukt glad för det


Anonym frågar: Vad känner du inför det kommande året?

Jag känner att det här året kommer bli grymt och fullt med äventyr, möjligheter och glädje!


Anonym frågar: Har du några nyårslöften?

Yes, jag har fyra stycken; läsa mer på fritiden, bli mer omtänksam och ägna mer tid åt familjen, komma ner i en perfekt split och spara mycket pengar.


83 frågar: Vad heter din kille?

Christoffer<3

 

83 frågar: Är du lycklig?

Jag är superlycklig! Inte varje dag man kan säga det men jag kände att 2016 verkligen var mitt år. Har varit superlycklig i princip hela året och jag är verkligen nöjd med mitt liv!

 

83 frågar: Varför ser världen ut som den gör?

För att människor har gjort den så.

   

83 frågar: Vad har du för framtidsplaner?

Gå ut gymnasiet och börja plugga något inom ekonomi, resa och jobba.


83 frågar: Var ifrån kommer du?

Är född svensk med rötter i Skåne! Mamma är polsk så jag är därmed halvpolsk.


83 frågar: Hur länge har du och din kille varit tillsammans?

Sedan 16 november, så det blir snart två underbara månader tillsammans!

 

83 frågar: Vad är ditt motto?

"Jaga dina drömmar!"

 

83 frågar: Vad tycker du om vintern?

Älskar vintern, speciellt när det snöar och när man åker skidor. Den skånska vintern är dock inte alltid så som jag vill ha den, men den är ändå härlig!

 

83 frågar: Är livet vad man gör det till?

Ja, oftast, för om du inte är lycklig så finns det alltid en anledning till varför du inte är det! Problem är till för att lösas :)

 

83 frågar: Har du svårt att sitta still?

Hehe, det har jag faktiskt! Jag har ganska mycket energi och får ont i kroppen när jag sitter ner långa stunder.

 

83 frågar: Vad är din högsta önskan?

Att människor ska sluta fred med varandra och att all oro som finns i världen ska minska.


Tack så mycket för alla era frågor!

Kramar från Nicole

 
ANNONS
 
lucy

lucy

8 januari 2017 14:00

Väldigt roligt att läsa igenom och gud vilken gullig historia du och din pojkvän har <3

http://nouw.se/Shawtygetloose

 
Amanda

Amanda

8 januari 2017 14:06

Så roligt att läsa! Vilken söt historia om hur du och din pojkvän träffades :D

http://amandalarsson.nu

 
Dixi Wonderland

Dixi Wonderland

8 januari 2017 16:45

Kul att läsa :)

http://dixiwonderland.com

 
Julia Svensson

Julia Svensson

8 januari 2017 17:48

Åh så kul att läsa!

http://juliasvenssons.se

 
Gabriella

Gabriella

8 januari 2017 19:52

Roligt att läsa dina svar!! Kram

http://gabriellasigfridsson.devote.se

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

8 januari 2017 21:22

Hihi<33

http://nicolesvensson.se

 
JoJo

JoJo

8 januari 2017 21:47

vad kul att du fick så många frågor och roligt att få läsa dina svar på dom :)

http://nouw.com/rockdoll

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nicole Svensson - 9 januari 2017 20:53


  nicolesvensson.se  Kära läsare, Nu kände jag att jag verkligen behövde en nystart, så en nystart blev det! Idag byter jag bloggportal till nouw. Det kommer dock inte att betyda några större förändringar för er. Bloggen kan ni fortfarande nå ...

Av Nicole Svensson - 8 januari 2017 21:50

  Kära gullisar, Hur mår ni idag? Min dag började sådär, men nu är det bara finfint med mig! Nu är det endast en dag kvar tills min fjärde termin av gymnasiet påbörjas. Det känns lite jobbigt eftersom tvåan tar kål på mig, men jag är ändå tagg...

Av Nicole Svensson - 6 januari 2017 22:15

  Kära finisar,  Idag fyller bloggen 1 år! What? Tänka sig att det har gått 1 år sedan jag skapade bloggen. Det har hänt så sjukt mycket sedan dess, det märker jag nu när jag kollar igenom mina allra första inlägg. Man kan säga att innehållet...

Av Nicole Svensson - 3 januari 2017 16:15

Kära raringar, Hur mår ni idag? Det är gött med mig! Nu är jag helt frisk och kan träna igen, vilket är superskönt. Det märktes dock att jag varit borta från träningen en vecka för allt gick ganska segt på gymmet. Det är härligt att vara tillbak...

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se