Nicole Svensson ♡

Direktlänk till inlägg 3 januari 2017

NYÅRSLÖFTEN 2017 ♡

Av Nicole Svensson - 3 januari 2017 16:15

Kära raringar,

Hur mår ni idag? Det är gött med mig! Nu är jag helt frisk och kan träna igen, vilket är superskönt. Det märktes dock att jag varit borta från träningen en vecka för allt gick ganska segt på gymmet. Det är härligt att vara tillbaka i alla fall. Hur går det nu med nyårslöftena? Tricket för att lyckas nå sina nyårsmål är att inte sätta allt för höga mål, för du måste orka med dem under hela året. Sätt upp smarta mål. Målet "börja träna" håller alltså oftast inte.


Som tur är behöver jag inte sätta upp det målet eftersom jag tränar regelbundet och tycker att det är kul. Dock har jag lite andra mål som jag ska försöka fixa! Förra året hade jag följande mål: bli vigare i ryggen, bli mer aktiv i nyhetsvärlden (läsa tidningen etc.), komma ner i spagat på höger och vänster ben och öka mina träningsresultat. Tycker att jag har lyckats med alla målen! Det känns bra det.


För många är nyårslöften lite av en motivationsfaktor, men också lite av en ångestfaktor. Så fort det har gått några veckor så glömmer vi bort våra mål eller ger upp. Varför? Jo, för vi orkar inte. Därför måste vi påminna oss själva om varför vi satte upp målen. Vi måste påminna oss själva om hur det kommer att kännas när vi uppnår målen. Skriv upp alla era mål och kolla regelbundet på mål-listan. Gör små framsteg som tar er närmre och närmre mållinjen! Låter det bra? Detta fixar vi tillsammans! Har ni några nyårslöften och vilka i så fall? 

♡ Komma ner i en perfekt split 
Förra året hade jag som mål att komma ner i en perfekt spagat på båda benen, vilket jag klarade, men nu vill jag fila på min split också.
 
 Vara snällare mot familjen
Om jag får säga det själv är jag snäll mot alla, men ibland är jag för lättirriterad inom familjen. Det är ingen som beter sig på samma sätt i familjen som när man är med sina vänner, men jag tycker vi alla borde sträva efter att behandla våra familjemedlemmar med samma omtanke och respekt som vi behandlar våra vänner. 
 
♡ Läsa mer på fritiden 
För några år sedan läste jag jättemycket böcker och det hade en bra effekt på mig eftersom jag blev alldeles lugn och glad av läsning. Sedan är läsning bra för ordförrådet och mycket annat, vilket är en bonus. Mitt mål är att läsa minst tio skönlitterära böcker i år. Det var ingenting för mig för några år sedan, men nu när jag har fullt upp med allt möjligt så är jag nöjd om jag läser minst tio böcker (utanför skoltid) under 2017. 
 
♡ Spara pengar
I år ska jag spara jättemycket pengar som jag ska fördela på tre konton: sparkontot till framtiden, sparkontot till 18-årsfesten och sparkontot till en resa. Ojsan, där fick ni en liten spoiler alert. Det blir nämligen en artonårsfest om några månader! Och den kommer att bli grym. Ännu mer spoil; jag och Christoffer tänker ha en artonårsfest tillsammans! Detta för att vi kommer spara en massa pengar, bjuda mer folk och kunna förbereda allt tillsammans. Tagga! 
 
Kramar från Nicole 
 
ANNONS
 
zyllah

zyllah

5 januari 2017 19:44

Jag är inte jätte mycket för nyårslöften trots att jag kommer försöka ha ett fåtal i år. <3

http://Zyllah.com

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

6 januari 2017 14:48

Lycka till :) <3

http://nicolesvensson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nicole Svensson - 9 januari 2017 20:53


  nicolesvensson.se  Kära läsare, Nu kände jag att jag verkligen behövde en nystart, så en nystart blev det! Idag byter jag bloggportal till nouw. Det kommer dock inte att betyda några större förändringar för er. Bloggen kan ni fortfarande nå ...

Av Nicole Svensson - 8 januari 2017 21:50

  Kära gullisar, Hur mår ni idag? Min dag började sådär, men nu är det bara finfint med mig! Nu är det endast en dag kvar tills min fjärde termin av gymnasiet påbörjas. Det känns lite jobbigt eftersom tvåan tar kål på mig, men jag är ändå tagg...

Av Nicole Svensson - 7 januari 2017 23:00

  Kära sötnosar, Hur är det med er idag? Hoppas att era liv flyter på som en båt ute på havet. Idag kom snön till Skåne igen, och därför passar det perfekt att svara på era frågor, så att ni kan sitta inomhus och läsa istället för att vara uto...

Av Nicole Svensson - 6 januari 2017 22:15

  Kära finisar,  Idag fyller bloggen 1 år! What? Tänka sig att det har gått 1 år sedan jag skapade bloggen. Det har hänt så sjukt mycket sedan dess, det märker jag nu när jag kollar igenom mina allra första inlägg. Man kan säga att innehållet...

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se