Nicole Svensson ♡

Direktlänk till inlägg 4 september 2016

DET DÄR MED SÖNDAGSÅNGEST ♡

Av Nicole Svensson - 4 september 2016 22:15

    

Kära godingar,

Är allt prima med er idag? Min dag har varit ganska seg på grund av att vädret inte varit det bästa och att jag haft en del plugg att göra klart. Lite söndagsångest har man, men det är inte så farligt faktiskt. Är det bara jag som undrar varför vi egentligen har söndagsångest? Söndag är ju ändå en helgdag, så varför ska den vara så ångestladdad? Skolan eller jobbet börjar imorgon, det är sant, men söndag är ju fortfarande en ledig dag. 


Jag tror att vi helt enkelt har problem med att "leva i nuet" och hela tiden oroar oss för vad som komma skall, istället för att bara chilla och ha det bra. Är man ledig så är man, så därför borde vi utnyttja tiden som är kvar av helgen, istället för att gå runt och dra benen efter oss hela dagen. För att hjälpa er med att övervinna denna hemska söndagsångest så har jag lite tips!


För att älska söndagar kan man göra saker som man gör på fredag/lördag på söndag också, som till exempel gå på bio, träna, fika med vänner, shoppa och så vidare. Det sämsta med söndagar är ju att man inte kan vara uppe lika länge som dagen innan, men vad gör det egentligen, det är ju snart fredag igen? Tiden flyger. Ni får ha en supermysig vecka! Ha det!


Kramar från Nicole 

 
ANNONS
 
Mirre

Mirre

4 september 2016 22:53

Ja man får tänka så =D

http://sweetwords.se

 
lucy

lucy

4 september 2016 23:16

Du har så rätt vi lever verkligen för lite i nuet ! Jag brukar inte ha så mycket söndagsångest längre men ibland händer de allt men då brukar jag försöka göra något riktigt roligt. För på så sätt avslutar jag helgen med ett leende istället för oro :)

http://nouw.se/Shawtygetloose

 
MALIN

MALIN

4 september 2016 23:20

Söndagsångest har jag också.... Börjar nytt jobb imorgon och är så nervös haha! Kram

http://malinkirstine.se

 
Amanda Jona [SPONTAN]

Amanda Jona [SPONTAN]

5 september 2016 04:41

Skönt att få klart lite plugg i alla fall! :)

http://spontan.blogg.se

 
Netti Starby

Netti Starby

5 september 2016 06:47

Det är så sant och jag försöker verkligen att tänka i nuet :-D Kram

http://starbys.se

 
Mallan

Mallan

5 september 2016 07:32

Ja det gäller bara att ändra inställning om söndagarna! :) Jag har alltid älskat helger men även älskar måndagar och en ny start på veckan så söndagar har inte varit av så mycket ångest. :)

http://Www.majzans.vimedbarn.se

 
Sara

Sara

5 september 2016 11:50

Själv älskar jag söndagar och njuter alltid av dem! :)

http://www.aamaziing.se

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

14 september 2016 22:15

Ni som aldrig har söndagsångest, jag avundas er verkligen!

Ni som kämpar med söndagarna, ni är grymma och jag önskar er all lycka i världen för att ni ska bli av med ångesten. Söndagar är helgdagar trots allt :)

http://nicolesvensson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nicole Svensson - 9 januari 2017 20:53


  nicolesvensson.se  Kära läsare, Nu kände jag att jag verkligen behövde en nystart, så en nystart blev det! Idag byter jag bloggportal till nouw. Det kommer dock inte att betyda några större förändringar för er. Bloggen kan ni fortfarande nå ...

Av Nicole Svensson - 8 januari 2017 21:50

  Kära gullisar, Hur mår ni idag? Min dag började sådär, men nu är det bara finfint med mig! Nu är det endast en dag kvar tills min fjärde termin av gymnasiet påbörjas. Det känns lite jobbigt eftersom tvåan tar kål på mig, men jag är ändå tagg...

Av Nicole Svensson - 7 januari 2017 23:00

  Kära sötnosar, Hur är det med er idag? Hoppas att era liv flyter på som en båt ute på havet. Idag kom snön till Skåne igen, och därför passar det perfekt att svara på era frågor, så att ni kan sitta inomhus och läsa istället för att vara uto...

Av Nicole Svensson - 6 januari 2017 22:15

  Kära finisar,  Idag fyller bloggen 1 år! What? Tänka sig att det har gått 1 år sedan jag skapade bloggen. Det har hänt så sjukt mycket sedan dess, det märker jag nu när jag kollar igenom mina allra första inlägg. Man kan säga att innehållet...

Sexy Pink Heart

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se